https://sapi.bg/wp-content/uploads/2025/02/714980b7-d2b4-4fe7-ad8a-2d6d6b9b673f.webp
1024
1024
sapiadm
https://sapi.bg/wp-content/uploads/2023/06/Color-logo-no-background-300x141.png
sapiadm2025-02-17 12:51:112025-02-17 12:51:11Разлика между производствени и потребителски цени на хранителните продукти: Изследване на факторите, водещи до значителни разлики между ценитеНОВИНИ
https://sapi.bg/wp-content/uploads/2025/02/714980b7-d2b4-4fe7-ad8a-2d6d6b9b673f.webp
1024
1024
sapiadm
https://sapi.bg/wp-content/uploads/2023/06/Color-logo-no-background-300x141.png
sapiadm2025-02-17 12:51:112025-02-17 12:51:11Разлика между производствени и потребителски цени на хранителните продукти: Изследване на факторите, водещи до значителни разлики между цените
https://sapi.bg/wp-content/uploads/2025/02/52c8868a-7bee-43ee-81b3-0d12dc6381df.webp
1024
1024
sapiadm
https://sapi.bg/wp-content/uploads/2023/06/Color-logo-no-background-300x141.png
sapiadm2025-02-17 12:35:152025-02-17 12:52:08Основни Световни Тенденции базирани на AMIS Market Monitor (Февруари 2025)
Петьо Петров: Добивите на мед са наполовина от миналогодишните
Интересно
“Годината определено беше много лоша за пчеларите. В началото тръгна много добре, като половината от колегите добиха мед от акация.…

Министерството: Средствата за приема по подмярка 4.1 не са загубени
Интересно
В никакъв случай не са загубени средствата за предстоящия целеви прием по подмярка 4.1 от ПРСР за ефективно потребление на вода…
Система за агропазарна информация
- гр. София
- ул. Медникарска, 1А
- Национален номер: 0700 15 606
- тел.: 02/936 75 998
- е-поща: office@sapi.bg
